18.11.2008

Update

As vrea sa cred ca am inceput sa ma tin de cuvant si, sa... inca. De fapt, ca-n poveste, tai un cap si rasar inca vreo cinci. Adica, uite, dupa o mare bucata de vreme, m-am reapucat de scris. Asta era unul dintre lucrurile pe care trebuia sa le INCA. Numai ca am descoperit inca ( o sa capat o obsesie fata de cuvantul asta ) vreo nu-stiu-cate pe care urmeaza sa le fac. Pe cale de consecinta, lista creste asemenea lui Fat-frumos, ceea ce nu ma face deloc mai ... domestic.
So, iaca update: sa nu mai beau vinul din sticla cand sunt singur acasa, sa nu-mi mai vad mainile... asa cum le vad, sa-mi gatesc si mie asa cum le gatesc amicilor si sa nu mai mananc toate porcariile, apropo, gatesc divin, sa nu mai tresar cand ii vad fata lui Paler (nu stiti de ce, asa-i?), sa ma barbieresc mai des, hopa, gata ca deja ma dor umerii.

PS
Klara scria, intr-un post admirabil, ca un barbat se cunoaste dupa pipairea a trei atribute (nu vi le spun care, mergeti la ea si cititi-le ). Voi avea tupeul constructiv de-a completa lista acestor atribute, cu inca unul: felul in care un barbat bea vinul. Credeti-ma, stiu ce zic.
Desi scriu acum despre exact asta, tocmai beau vinul din sticla, nu l-am turnat in pahar, naiba stie ce fel de ticneala afectuoasa ma impiedica sa fac asta, inca. Aah, iar inca ??

Niciun comentariu: